• info@nissistjanster.com

byggtjänster

Nissis byggtjänster är en del av Nissis Professionella Tjänster AB som har skapats på grund av förfrågningar från våra kunder privata, företag samt myndigheter som vi arbetar för.Vårt fokus är fortfarande att leverera högkvalitativa tjänster till lägre priser. Eftersom varje kund har olika behov, kundens åsikt om hur de vill ha jobbet utfört är väldigt viktigt för oss . Våra hantverkare är utbildade och har erfarenhet inom byggbranschen (anläggning som armerad betong och stålkonstruktioner, konsolidering, restaurering / renovering, rivning, exteriör, plattformar, vägar, gränder, etc.) erbjuder vi våra kunder totalentreprenad för både mindre och större husprojekt. Vi har nära kontakt med alla yrkesgrupper som t.ex. elektriker, målare, rörläggare, plåtslagare.
Fördelen med att anlita oss är att du kontaktar oss, vi skickar en hantverkare som bedömer projektet och vi löser resten. Funderar ni på att bygga om ert hus eller har ni något som behöver renoveras? Kontakta oss, vi tar hand om allt arbete! Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad för både mindre och större husprojekt. Med vårt breda kunnande i företaget, åtar vi oss allt från mindre reparationer och renoveringsarbeten till kompletta till- och nybyggnationer.

Totalentreprenad

 

Nybyggnationer

 

Om- & Tillbyggnationer

 

Renoveringar

 

Reparationer

 

Köksbyten

 

Fönster & Dörrbyten

Altaner

Golv

Rivning

Måleri

Rörläggning

Förmedla ditt arbete till vårt team av professionella

Vi förstår hur viktigt det är för kunderna att se till att de överenskomna tiderna för slutförda jobb är uppfyllda och våra hantverkare är välutbildade.

Vi gör allt inom byggtjänster. Skicka oss ett mail för prisuppgift eller kostnadsfritt besök för att se och diskutera dina behov, var säker på att du får den bästa servicen till ett oslagbart pris.

Alla våra tjänster omfattas av försäkring och garanti.