• info@nissistjanster.com

Omdömen

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.



Det är en prioritet på Nissi; att ge våra kunder exceptionella och dynamiska tjänster. Detta kan intygas av de olika kunder som vi har haft privilegiet att arbeta för och de har gett sina åsikter om vårt arbete​

Kund åsikter;

Storstädning 135 kvm Nacka

Omdöme från Monika

Fräscht o Rent.....

Flytthjälp 214 kvm Danderyd

Omdöme från Tomas 

Toppenjobb !!!​

Flyttstädning 175 kvm i Gustavsberg, Värmdö

Omdöme från Ulrika 

Vi är nöjda

Lägenhetsmålning 95 kvm Stockholm (ID ; 18712)

ERIK K LARSSON

Omdöme från Erik ;

Snabbt, mycket bra jobb​.

Inomhusmålning 100 kvm Danderyd (ID ; 18096)

SOFIA  GUSTAFSSON

Omdöme från; Sofia 

Nöjd med resultatet !!!!!!

Flyttstädning 155kvm i Stockholm (ID ; 07795)

MARIE LUNDBERG

Omdöme från; Marie  

Tack Nissis för att ni hjälpte till med kort varsel med vår flytt och städning efter det att de tidigare företaget inte kom överens med oss. Vi är väldigt nöjda med ert jobb och tiden ni lagt ned. Ni är bäst.

 

Flyttstädning 270 kvm i Täby (ID ; 07786)

 LINDA HÖGBERG

 Omdöme från; Linda  

Exemplarisk städning, godkänd i morse av de nya ägarna, tack för det snabba svaret och bra utfört arbeta. Kommer att rekommendera dem...

 

Flytthjälp omgående 145 kvm i Täby (id ; 05088)

Yvonne Larsson

Omdöme från; Yvonne 

Trevliga flyttkillar, effektiva, snabba och försiktiga med våra saker.. .. bra jobbat

 

Akut flytt & packningshjälp 207 kvm Nacka (ID ; 05087)

 Louise Eriksson

Omdöme från; Louise 

Mycket imponerad med deras tjänster, snabbt svar på kort varsel. Allt gick bra från packning till flytt. Vi har packat upp allting nu och det finns ingenting att klaga på .. Tummen upp !!!

 

Forfrågan ; Flytt 65kvm Farsta--Upplands Bro (Id: 43000111)

Maria Metsar

Omdöme från; Maria 

Flyttkillar gjorde ett kanonbra jobb med smidiga och kreativa lösningar- superbra!

 

Forfrågan ; Flyttstädning 224kvm Norrtälje (Id: 43000110)

Åsa Hall

Omdöme från; Åsa 

Jag vill tacka för väldigt fint städarbete i min mormors gamla hus!

När jag öppnade ytterdörren trodde jag att fönsterrutorna var bortplockade, för jag såg dem inte...! 

Har aldrig sett så rena rutor, och resten av det gamla huset var verkligen uppfräschat mycket bra!
Synd bara att mormor inte fick njuta av de rena fina fönstrena..! (Vi skulle ha anlitat er tidigare för storstädning när hon pga ålder inte orkade.)

Återkommer, och kommer garanterat rekommendera er till vänner o bekanta! (Har redan gjort det)

 

 

Forfrågan ; Visningsstädning 65kvm Norrtälje (Id: 42100119)

Yvonne ThorfveEverett

Omdöme från; Yvonne

Tack för fin städning igår!

Jag är mycket nöjd. Jag kommer att rekommendera er.

Forfrågan ; Flytt 82kvm Vällingby (Id: 421021421)

CHARLOTTE & KRISTIAN BJÖRNSTAD 

Omdöme från; Kristian 

Vi är jättenöjda med killarnas arbete.

 

Forfrågan ; Flyttstädning Sundbyberg (Id: 42100130)

CECILIA KARLBERG 

Omdöme från; Cecilia

Stort tack för väl utfört arbete :)

Forfrågan ; Städning av eventlokal, 800-1000 kvm (Id: 42100123)

IDEELL FÖRENING 

Omdöme från; Camilla

Imponerad service, trevliga och erfarna städare, trevlig kontakt med kontoret.

 

Forfrågan ; Grovstädning & Sanering   Åkersberga(Id:31222121)

CALLA DREVERMAN 

Omdöme från; Calla 

Tack för toppenjobb.

 

Forfrågan ; Hemstädning  90-100 kvm Upplands Väsby(Id:31211296)

MAUD SUNDHEDEN BRINK 

Omdöme från; Maud 

Städerska gjorde ett utmärkt jobb och var väldigt trevlig.

 

Forfrågan ; Storstädning  230 kvm Danderyd (Id:31211200)

FREDRIK KARLSSON

Omdöme från; Fredrik 

Städningen var väldigt väl utförd.

Forfrågan ; Hemstädning  125 kvm Stockholm(Id: 21000096)

LILLEMOR EKFÄLDT

Omdöme från; Lillemor

Tack för det gångna årets hemstädning, vi är mycket nöjda.Vi ser fram emot ett nytt år med er !!! Gott nytt År

Forfrågan ; Flytthjälp & flyttstädning 105 kvm i Lidingö(Id: 21000063)

ANNETTE BJÖRKLUND

Omdöme från; Annette 
Trots en ändring av datum till ett tidigare datum än det som var överenskommet med Nissis, var de mycket flexibla och förstående. De fixade en nödsituation och flyttade och städade samtidigt vilket gick väldigt smidigt. De nya ägarna var där för att inspektera efter städningen som gjordes idag och de var mycket nöjda. Vi kommer definitivt rekommendera Nissis.

Forfrågan ; Flyttstädning 134 kvm i Sigtuna(Id: 21000059)

SARAH ENGSTRÖM

Omdöme från; Sarah

Allting gick bra som planerat. Vi är nöjda och den nya ägaren är också nöjd. Tack för en bra städning.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 81 m2 i Rönninge, Salem (Id: 21000058)

JOHAN LYTH

Omdöme från; Johan

Bra fönsterstädning samt bra städning bakom kylskåp , tvättmaskin osv. Bra pris

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70.5 kvm i Stockholm(Id: 21000055)

EMMELI PARISSAY

Omdöme från; Emmeli
Jag anlitade Nissis professionella för flyttstädning. Jag hade flyttat och åkte till min gamla lägenhet för att öppna upp till killarna. Dem nya ägarna flyttade in dagen efter och sa att städningen var jättebra. Bra pris vilket Jag uppskattade när det var så mkt andra utgifter i samband med flytten.

Forfrågan ; Flyttstädning 90 kvm i Stockholm(Id: 21000036)

TINA LUNDBÄCK

Omdöme från; Tin

Det här fungerade jättebra, en bra kommunikation, allt var enkelt och jobbet utförde dom på topp och ett väldigt bra pris. Jag rekommenderar verkligen detta företag.

 

Forfrågan ; Flytthjälp 134m2 i Enköping (Id: 21000034)

NADIA GARDE

Omdöme från; Nadia

Väldigt snabba och trevliga! Snabb respons på mail och trevlig flytthjälp! Rekommenderas!

 

Forfrågan ; Flytthjälp 60m2 i Stockholm (Id: 21000020)

TOVE NORDENBERG

Omdöme från; Tove 

Jag av mycket nöjd med er som flyttfirma! Trevliga, duktiga killar som släpade på mina prylar med ett leende på läpparna. Tack för gott samarbete!

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 132 kvm i Stockholm (Id: 21000009)

CHRISTINA LIDMAN

Omdöme från; Christina (Skrevs 1/10-16)

Tack för ett välgjort jobb. Vi anlitar dem gärna igen.

 

Forfrågan ; Flyttstäd & Flytthjälp 118m2 i Nacka (id: 21000001)

SUSANNA LUNDIN

Omdöme från ; Susanna (Skrevs 28/9-16)

Tack för jättebra service...allt gick jättebra,, starka flyttkillar och erfarna städare.

 

Forfrågan ; Flytthjälp & flyttstädning 195 kvm från Danderyd-Enköping (id: 19300145)

Kund; Erik Larsson

Omdöme från ; Erik (Skrevs 5/9-16)

Flyttkillarna var väldigt effektiva, snabba , inget blev skadat och de var väldigt trevliga att ha att göra med. De nya ägarna har flyttat in idag och jättenöjda med städningen. Snabb respons och bra pris. Kan varmt rekommendera dem.

 

Forfrågan ; Flytthjälp & flyttstäd 63m2 i Lidingö (id: 19300135)

Kund; Gunilla

Omdöme från ; Gunilla (Skrevs 31/8-16)

Kom på utsatt tid, ansvarstagande, försiktiga, hårt arbetande och sist men inte minst, supertrevliga killar ! Mer än nöjd med flytthjälpen!!

 

Forfrågan ; Flyttstädning 56 kvm i Sollentuna (id: 19300129)

Kund;Andreas Kovacevic

Omdöme från ; Andreas (Skrevs 30/8-16)

Är väldigt nöjd! Allt gick smidigt och enkelt från bokning till genomförd flyttstädning. Dom kom och städade mina 56 kvm på en söndag och städningen var väldigt bra genomförd. Samma pris som för en vardag dessutom. Skulle inte tveka att anlita företaget igen :)

 

 

Forfrågan ; Flytthjälp 56kvm Gustavsberg,Värmdö (id: 19300121)

Kund; Rebecca Cullen

Omdöme från ; Rebecca (Skrevs 27/8-16)

Bästa flyttfirman! Proffsiga, punktliga, snabba, organiserade och väldigt bra pris. Rekommanderar varmt att använda Nissis Professionella tjänster, det kommer vi absolut göra vid framtida flytt!

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70kvm Södertälje (id: 1922400)

Kund; Magnus Höglund

Omdöme från ; Magnus (Skrevs 5/8-16)

Vi är jättenöjda med städningen.

Forfrågan ; Flyttstädning 90kvm Sollentuna (id: 1922312)

Kund; Lars Winberg

Omdöme från ; Lars (Skrevs 29/7-16)

Kommer just från Sollentuna och lägenheten och är mycket nöjd med ert arbete. Tack för utmärkt samarbete. 

Forfrågan ; Flytt 75kvm Nacka (id: 1921002)

Kund; Kristin Söderberg

Omdöme från ; Kristin (Skrevs 11/7-16)

Tusen tack för bra utfört arbete :)

 

Forfrågan ; Storstädning 130+30kvm Bro (id: 1800330)

Kund; Susanne Edström

Omdöme från ; Susanne (Skrevs 15/6-16)

Vill bara berömma städarna som var hos mig i dag, dom var jätteduktiga och trevliga. 

Jag är väldigt nöjd.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 62kvm Ekerö (id: 1762341)

Kund; Lena Hallman

Omdöme från ; Lena (Skrevs 2/6-16)

Jag vill bara tacka för en helt enastående utförd flyttstäd , vilka duktiga killar så noggranna och trevliga . Hon som flyttade in i min lägenhet var väldigt nöjd. Jag fick titta in strax före kl 13 och herregud som dom städade  Tacksam om du framför mina hälsningar till killarna som städade .Tyvärr var  städbolaget som städade min nya lägenhet inte lika noggranna. Vi fick börja med att städa för att det var så dåligt utfört, mycket tråkigt .Jag kommer varmt att rekommendera ditt städbolag i fortsättningen.

Forfrågan ; Flyttstädning 103kvm Norrtälje (id: 1752100)

Kund;  Ann-Sofie Demander

Omdöme från ; Ann-Sofie (Skrevs 19/5-16)

Som sagt, jag var väldigt nöjd med killarnas jobb igår. Kommer inom kort att beställa en städning av en stor villa här i Norrtälje.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 60kvm Solna (id: 1750211)

Kund;  Mahmod Hormozi

Omdöme från ; Mahmod (Skrevs 15/5-16)

Tack för ett bra och noggrant arbete. Dt utfördes ett toppen jobb.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 53kvm Danderyd (id: 1750001)

Kund;  Jian Wang

Omdöme från ; Jian (Skrevs 2/5-16)

The guys who cleaned my apartment were really efficient and they did a fantastic job. Thank you so much. Sure I will call you later for apartment cleaning. By the way, we have already recommended you to our friends.

 

 

Forfrågan ; Flytt Stockholm---Vallentuna (id: 1750000)

Kund;  Pontus Falk

Omdöme från ; Pontus (Skrevs 1/5-16)

Tack för en jättesmidig flytt. Hälsa dem att de gjorde ett mycket bra jobb och fort gick det också!

 

Forfrågan ; Flyttstädning 100kvm Uppsala (id: 1740014)

Kund;  Bjarni Kristjánsson

Omdöme från ; Bjarni(Skrevs 28/4-16)

Tack för städ tjänsten! Bra jobbat! :-)

 

Forfrågan ; Flytt 78kvm Inom Sollentuna (id: 1740010)

Kund;  Nabil Sebaa

Omdöme från ; Nabil (Skrevs 4/4-16)

Tack.  Flytten gick bra

 

 

Forfrågan ; Grovstädning Heby (id: 1722234)

Kund;  Gunilla Hamrin

Omdöme från ; Gunilla (Skrevs 27/3-16)

Tack för hjälpen

 

Forfrågan ; Flytt Uppsala Till Sollentuna (id: 1722210)

Kund;  Eva Marcopoulos

Omdöme från ; Eva (Skrevs 21/3-16)

Tack för att ni hjälpte mig med flytten. Allt gick jättebra och killarna var superduktiga och trevliga.

 

 

Forfrågan ; Grovstädning inför Visning  65kvm Kungsängen (id: 1722200)

Kund;  Joonas Knuuttila

Omdöme från ; Joonas (Skrevs 18/3-16)

Vill bara tacka för ett väl utfört jobb. Jobbet som utfördes var mer än jag förväntade mig och Städaren var mycket trevlig.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning  59kvm Stockholm (id: 1722111)

Kund;  Marie Karlström

Omdöme från ; Marie (Skrevs 21/2-16)

Tack för städningen, vi är nöjda 

 

Forfrågan ; Flytt  71kvm Hagsätra (id: 1710045)

Kund;  Thomas Björk

Omdöme från ; Thomas (Skrevs 7/2-16)

Tack för en snabb flytt och era trevliga flyttkillar.

 

Forfrågan ; Flytt  63kvm Stockholm (id: 1710022)

Kund;  Amanda Norlander

Omdöme från ; Amanda (Skrevs 3/2-16)

Tack! de gjorde ett fantastiskt jobb i lördags! vi är mycket nöjda. Ska rekommendera er till andra:)

 

Forfrågan ; Flytt Sundbyberg (id: 1710000)

Kund;  Faraj Abuseifan

Omdöme från ; Faraj (Skrevs 2/2-16)

Flyttkillarna var superba !!!

 

Forfrågan ; Flytt Stockholm (id: 1651112)

Kund;  Kerli Nurmoja

Omdöme från ; Kerli (Skrevs 7/1-16)

Tack för väl utförd flytt igår - killarna var supersnabba, noggranna och trevliga.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70kvm Stockholm (id: 1640011)

Kund; Fabian Asserbäck

Omdöme från ; Fabian (Skrevs 6/1-16)

Det var jättebra städat!!!

 

Forfrågan ; Flytt Kallhäll (id: 1631154)

Kund;  Linn Morén

Omdöme från ; Linn (Skrevs 30/12-15)

Jag vill bara tacka för väldigt väl genomförd tjänst! De två killarna som hjälpte mig med flytten var trevliga, snabba och packade noggrant! Jag är väldigt nöjd med tjänsten.

 

Forfrågan ; Flytt 67 kvm Johanneshov (id: 1631021)

Kund;  Danica Babic

Omdöme från ; Dana (Skrevs 25/12-15)

Vi var mycket nöjda med er flyttfirma, killarna var schyssta och jobbade på bra! God Jul och Gott Nytt År!

 

 

Forfrågan ; Storstädning 60-70kvm Stockholm (id: 1621100)

Kund;  Liberth Bolin

Omdöme från ; Liberth (Skrevs 11/12-15)

Stort tack för er tjänst och vi är nöjda med utfört städarbete.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 74.5kvm Sollentuna (id: 1511841)

Kund;  Nina Harju

Omdöme från ; Nina (Skrevs 3/12-15)

Tack för en bra utförd städning i lördags!.

 

 

Forfrågan ; Flytt 60-70kvm Täby (id: 1511811)

Kund;  Lena Pelagalli 

Omdöme från ; Lena (Skrevs 3/12-15)

Tack för flytten mellan Täby och Resarö. Nöjd och två trevliga killar.

 

 

Forfrågan ; Flytt & Flyttstädning Brottby (id: 1511411)

Kund;  Sofi Vilborg

Omdöme från ; Sofi  (Skrevs 2/12-15)

Ville bara tala om att jag är jättenöjd med städningen och dina killar var jättetrevliga. Tack för ett bra jobb.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 85kvm Sthlm (id: 1501211)

Kund;  Clas Wilhelmsson

Omdöme från ; Clas  (Skrevs 2/12-15)

Jag vill bara tala om att vi är mycket nöjda med städningen.

Det var proffsigt, enkelt, snabbt och rent. Vi kommer att rekommendera er

för vänner och bekanta.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 140kvm Upplands Väsby (id: 1441116)

Kund;  Ulrika & Peter Dans

Omdöme från ; Ulrika  (Skrevs 1/11-15)

Allt Tycks Okej Med Städning !

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70kvm Sthlm (id: 1441110)

Kund;  Marie Jerwheim

Omdöme från ; Marie  (Skrevs 1/11-15)

Tack för er jobb på Barberarestigen 3 i Årsta havsbad.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning Järna (id: 1431218)

Kund;  Mona Hall

Omdöme från ; Mona  (Skrevs 31/10-15)

Tack för en bra städning på Liljestigen 9 i Järna.

 

 

Forfrågan ; Hemstädning 78.5kvm Stockholm (id: 1431211)

Kund;  Nadja Danielsson

Omdöme från ; Nadja  (Skrevs 30/10-15)

Vad trevlig personal du har. Noggranna och serviceminded.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 90-100 kvm Haninge (id: 1431101)

Kund;  Mika Bagheri

Omdöme från ; Mika  (Skrevs 28/10-15)

Vill bara tacka för ett mycket bra utfört arbete.

 

 

Forfrågan ; Hemstädning 80-90kvm Nacka (id: 1401100)

Kund;  Lena Melander

Omdöme från ; Lena  (Skrevs 28/10-15)

Bra Städning vi är mycket nöjda.

 

 

Forfrågan ; Flytt av möbler Stockholm (id: 1223211)

Kund;  Företag

Omdöme från ; Ann-Marie  (Skrevs 17/10-15)

Tack själv,  jag återkommer säkert - ni verkar ju kunna hjälpa till med det mesta.

Trevliga killar också,

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70.5 kvm i Stockholm(Id: 21000055)

EMMELI PARISSAY

Omdöme från; Emmeli
Jag anlitade Nissis professionella för flyttstädning. Jag hade flyttat och åkte till min gamla lägenhet för att öppna upp till killarna. Dem nya ägarna flyttade in dagen efter och sa att städningen var jättebra. Bra pris vilket Jag uppskattade när det var så mkt andra utgifter i samband med flytten.

Forfrågan ; Flyttstädning 90 kvm i Stockholm(Id: 21000036)

TINA LUNDBÄCK

Omdöme från; Tin

Det här fungerade jättebra, en bra kommunikation, allt var enkelt och jobbet utförde dom på topp och ett väldigt bra pris. Jag rekommenderar verkligen detta företag.

 

Forfrågan ; Flytthjälp 134m2 i Enköping (Id: 21000034)

NADIA GARDE

Omdöme från; Nadia

Väldigt snabba och trevliga! Snabb respons på mail och trevlig flytthjälp! Rekommenderas!

 

Forfrågan ; Flytthjälp 60m2 i Stockholm (Id: 21000020)

TOVE NORDENBERG

Omdöme från; Tove 

Jag av mycket nöjd med er som flyttfirma! Trevliga, duktiga killar som släpade på mina prylar med ett leende på läpparna. Tack för gott samarbete!

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 132 kvm i Stockholm (Id: 21000009)

CHRISTINA LIDMAN

Omdöme från; Christina (Skrevs 1/10-16)

Tack för ett välgjort jobb. Vi anlitar dem gärna igen.

 

Forfrågan ; Flyttstäd & Flytthjälp 118m2 i Nacka (id: 21000001)

SUSANNA LUNDIN

Omdöme från ; Susanna (Skrevs 28/9-16)

Tack för jättebra service...allt gick jättebra,, starka flyttkillar och erfarna städare.

 

Forfrågan ; Flytthjälp & flyttstädning 195 kvm från Danderyd-Enköping (id: 19300145)

Kund; Erik Larsson

Omdöme från ; Erik (Skrevs 5/9-16)

Flyttkillarna var väldigt effektiva, snabba , inget blev skadat och de var väldigt trevliga att ha att göra med. De nya ägarna har flyttat in idag och jättenöjda med städningen. Snabb respons och bra pris. Kan varmt rekommendera dem.

 

Forfrågan ; Flytthjälp & flyttstäd 63m2 i Lidingö (id: 19300135)

Kund; Gunilla

Omdöme från ; Gunilla (Skrevs 31/8-16)

Kom på utsatt tid, ansvarstagande, försiktiga, hårt arbetande och sist men inte minst, supertrevliga killar ! Mer än nöjd med flytthjälpen!!

 

Forfrågan ; Flyttstädning 56 kvm i Sollentuna (id: 19300129)

Kund;Andreas Kovacevic

Omdöme från ; Andreas (Skrevs 30/8-16)

Är väldigt nöjd! Allt gick smidigt och enkelt från bokning till genomförd flyttstädning. Dom kom och städade mina 56 kvm på en söndag och städningen var väldigt bra genomförd. Samma pris som för en vardag dessutom. Skulle inte tveka att anlita företaget igen :)

 

 

Forfrågan ; Flytthjälp 56kvm Gustavsberg,Värmdö (id: 19300121)

Kund; Rebecca Cullen

Omdöme från ; Rebecca (Skrevs 27/8-16)

Bästa flyttfirman! Proffsiga, punktliga, snabba, organiserade och väldigt bra pris. Rekommanderar varmt att använda Nissis Professionella tjänster, det kommer vi absolut göra vid framtida flytt!

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70kvm Södertälje (id: 1922400)

Kund; Magnus Höglund

Omdöme från ; Magnus (Skrevs 5/8-16)

Vi är jättenöjda med städningen.

Forfrågan ; Flyttstädning 90kvm Sollentuna (id: 1922312)

Kund; Lars Winberg

Omdöme från ; Lars (Skrevs 29/7-16)

Kommer just från Sollentuna och lägenheten och är mycket nöjd med ert arbete. Tack för utmärkt samarbete. 

Forfrågan ; Flytt 75kvm Nacka (id: 1921002)

Kund; Kristin Söderberg

Omdöme från ; Kristin (Skrevs 11/7-16)

Tusen tack för bra utfört arbete :)

 

Forfrågan ; Storstädning 130+30kvm Bro (id: 1800330)

Kund; Susanne Edström

Omdöme från ; Susanne (Skrevs 15/6-16)

Vill bara berömma städarna som var hos mig i dag, dom var jätteduktiga och trevliga. 

Jag är väldigt nöjd.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 62kvm Ekerö (id: 1762341)

Kund; Lena Hallman

Omdöme från ; Lena (Skrevs 2/6-16)

Jag vill bara tacka för en helt enastående utförd flyttstäd , vilka duktiga killar så noggranna och trevliga . Hon som flyttade in i min lägenhet var väldigt nöjd. Jag fick titta in strax före kl 13 och herregud som dom städade  Tacksam om du framför mina hälsningar till killarna som städade .Tyvärr var  städbolaget som städade min nya lägenhet inte lika noggranna. Vi fick börja med att städa för att det var så dåligt utfört, mycket tråkigt .Jag kommer varmt att rekommendera ditt städbolag i fortsättningen.

Forfrågan ; Flyttstädning 103kvm Norrtälje (id: 1752100)

Kund;  Ann-Sofie Demander

Omdöme från ; Ann-Sofie (Skrevs 19/5-16)

Som sagt, jag var väldigt nöjd med killarnas jobb igår. Kommer inom kort att beställa en städning av en stor villa här i Norrtälje.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 60kvm Solna (id: 1750211)

Kund;  Mahmod Hormozi

Omdöme från ; Mahmod (Skrevs 15/5-16)

Tack för ett bra och noggrant arbete. Dt utfördes ett toppen jobb.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 53kvm Danderyd (id: 1750001)

Kund;  Jian Wang

Omdöme från ; Jian (Skrevs 2/5-16)

The guys who cleaned my apartment were really efficient and they did a fantastic job. Thank you so much. Sure I will call you later for apartment cleaning. By the way, we have already recommended you to our friends.

 

 

Forfrågan ; Flytt Stockholm---Vallentuna (id: 1750000)

Kund;  Pontus Falk

Omdöme från ; Pontus (Skrevs 1/5-16)

Tack för en jättesmidig flytt. Hälsa dem att de gjorde ett mycket bra jobb och fort gick det också!

 

Forfrågan ; Flyttstädning 100kvm Uppsala (id: 1740014)

Kund;  Bjarni Kristjánsson

Omdöme från ; Bjarni(Skrevs 28/4-16)

Tack för städ tjänsten! Bra jobbat! :-)

 

Forfrågan ; Flytt 78kvm Inom Sollentuna (id: 1740010)

Kund;  Nabil Sebaa

Omdöme från ; Nabil (Skrevs 4/4-16)

Tack.  Flytten gick bra

 

 

Forfrågan ; Grovstädning Heby (id: 1722234)

Kund;  Gunilla Hamrin

Omdöme från ; Gunilla (Skrevs 27/3-16)

Tack för hjälpen

 

Forfrågan ; Flytt Uppsala Till Sollentuna (id: 1722210)

Kund;  Eva Marcopoulos

Omdöme från ; Eva (Skrevs 21/3-16)

Tack för att ni hjälpte mig med flytten. Allt gick jättebra och killarna var superduktiga och trevliga.

 

 

Forfrågan ; Grovstädning inför Visning  65kvm Kungsängen (id: 1722200)

Kund;  Joonas Knuuttila

Omdöme från ; Joonas (Skrevs 18/3-16)

Vill bara tacka för ett väl utfört jobb. Jobbet som utfördes var mer än jag förväntade mig och Städaren var mycket trevlig.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning  59kvm Stockholm (id: 1722111)

Kund;  Marie Karlström

Omdöme från ; Marie (Skrevs 21/2-16)

Tack för städningen, vi är nöjda 

 

Forfrågan ; Flytt  71kvm Hagsätra (id: 1710045)

Kund;  Thomas Björk

Omdöme från ; Thomas (Skrevs 7/2-16)

Tack för en snabb flytt och era trevliga flyttkillar.

 

Forfrågan ; Flytt  63kvm Stockholm (id: 1710022)

Kund;  Amanda Norlander

Omdöme från ; Amanda (Skrevs 3/2-16)

Tack! de gjorde ett fantastiskt jobb i lördags! vi är mycket nöjda. Ska rekommendera er till andra:)

 

Forfrågan ; Flytt Sundbyberg (id: 1710000)

Kund;  Faraj Abuseifan

Omdöme från ; Faraj (Skrevs 2/2-16)

Flyttkillarna var superba !!!

 

Forfrågan ; Flytt Stockholm (id: 1651112)

Kund;  Kerli Nurmoja

Omdöme från ; Kerli (Skrevs 7/1-16)

Tack för väl utförd flytt igår - killarna var supersnabba, noggranna och trevliga.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70kvm Stockholm (id: 1640011)

Kund; Fabian Asserbäck

Omdöme från ; Fabian (Skrevs 6/1-16)

Det var jättebra städat!!!

 

Forfrågan ; Flytt Kallhäll (id: 1631154)

Kund;  Linn Morén

Omdöme från ; Linn (Skrevs 30/12-15)

Jag vill bara tacka för väldigt väl genomförd tjänst! De två killarna som hjälpte mig med flytten var trevliga, snabba och packade noggrant! Jag är väldigt nöjd med tjänsten.

 

Forfrågan ; Flytt 67 kvm Johanneshov (id: 1631021)

Kund;  Danica Babic

Omdöme från ; Dana (Skrevs 25/12-15)

Vi var mycket nöjda med er flyttfirma, killarna var schyssta och jobbade på bra! God Jul och Gott Nytt År!

 

 

Forfrågan ; Storstädning 60-70kvm Stockholm (id: 1621100)

Kund;  Liberth Bolin

Omdöme från ; Liberth (Skrevs 11/12-15)

Stort tack för er tjänst och vi är nöjda med utfört städarbete.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 74.5kvm Sollentuna (id: 1511841)

Kund;  Nina Harju

Omdöme från ; Nina (Skrevs 3/12-15)

Tack för en bra utförd städning i lördags!.

 

 

Forfrågan ; Flytt 60-70kvm Täby (id: 1511811)

Kund;  Lena Pelagalli 

Omdöme från ; Lena (Skrevs 3/12-15)

Tack för flytten mellan Täby och Resarö. Nöjd och två trevliga killar.

 

 

Forfrågan ; Flytt & Flyttstädning Brottby (id: 1511411)

Kund;  Sofi Vilborg

Omdöme från ; Sofi  (Skrevs 2/12-15)

Ville bara tala om att jag är jättenöjd med städningen och dina killar var jättetrevliga. Tack för ett bra jobb.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 85kvm Sthlm (id: 1501211)

Kund;  Clas Wilhelmsson

Omdöme från ; Clas  (Skrevs 2/12-15)

Jag vill bara tala om att vi är mycket nöjda med städningen.

Det var proffsigt, enkelt, snabbt och rent. Vi kommer att rekommendera er

för vänner och bekanta.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 140kvm Upplands Väsby (id: 1441116)

Kund;  Ulrika & Peter Dans

Omdöme från ; Ulrika  (Skrevs 1/11-15)

Allt Tycks Okej Med Städning !

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70kvm Sthlm (id: 1441110)

Kund;  Marie Jerwheim

Omdöme från ; Marie  (Skrevs 1/11-15)

Tack för er jobb på Barberarestigen 3 i Årsta havsbad.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning Järna (id: 1431218)

Kund;  Mona Hall

Omdöme från ; Mona  (Skrevs 31/10-15)

Tack för en bra städning på Liljestigen 9 i Järna.

 

 

Forfrågan ; Hemstädning 78.5kvm Stockholm (id: 1431211)

Kund;  Nadja Danielsson

Omdöme från ; Nadja  (Skrevs 30/10-15)

Vad trevlig personal du har. Noggranna och serviceminded.

 

Forfrågan ; Flyttstädning 90-100 kvm Haninge (id: 1431101)

Kund;  Mika Bagheri

Omdöme från ; Mika  (Skrevs 28/10-15)

Vill bara tacka för ett mycket bra utfört arbete.

 

Forfrågan ; Hemstädning 80-90kvm Nacka (id: 1401100)

Kund;  Lena Melander

Omdöme från ; Lena  (Skrevs 28/10-15)

Bra Städning vi är mycket nöjda.

 

Forfrågan ; Flytt av möbler Stockholm (id: 1223211)

Kund;  Företag

Omdöme från ; Ann-Marie  (Skrevs 17/10-15)

Tack själv,  jag återkommer säkert - ni verkar ju kunna hjälpa till med det mesta.

Trevliga killar också,

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 140kvm + 25kvm Garage Österåker (id: 1213430)

Kund;  Sophia Åhlin 

Omdöme från ; Sophia (Skrevs 3/10-15)

De nya ägarna har godkänt städningen.

Tack för väl utförd service.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 70-80kvm Stockholm (id: 1153331)

Kund;  Simon Ohlsson 

Omdöme från ; Simon (Skrevs 26/9-15)

Tack så mycket. Vi är mycket nöjda.

 

 

Forfrågan ; Flytt & Flyttstädning 66kvm Uppsala---Stockholm (id: 1134336)

Kund;  My Mortensen Lillbro 

Omdöme från ; My (Skrevs 13/9-15)

Vill jag tacka för ett riktigt bra utfört jobb! :)

 

 

Forfrågan ; Flytthjälp Rådhus--Lgh i Stockholm (id: 1134152)

Kund;  Gunnar Cardell 

Omdöme från ; Gunnar (Skrevs 9/9-15)

Stort tack för ett mycket väl utfört jobb !

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 74kvm Uppsala (id: 1134138)

Kund;  Benny Eriksson 

Omdöme från ; Benny (Skrevs 7/9-15)

Bra städat, fick bra betyg av Uppsalahem.
Tack.

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 48kvm Stockholm (id: 1134132)

Kund;  Gustaf Ericson 

Omdöme från ; Gustaf (Skrevs 5/9-15)

"Tack för utfört arbete!

 

 

Forfrågan ; Flyttstädning 54kvm Stockholm (id: 1134126)

Kund;  Joakim Borgström 

Omdöme från ; Joakim (Skrevs 3/9-15)

"Beställde flyttstädning. Blev bra utfört, inga klagomål på själva städningen. Klart nöjd och skulle anlita igen!"

 

 

Forfrågan ; Flytt & Flyttstädning 78kvm Liljeholmen (id: 1134120)

Kund;  Isabelle Eriksson 

Omdöme från ;Isabelle (Skrevs 2/9-15)

Tusen tack för bra service

 

 

Forfrågan ; Rengöring av väggar i trapphus Stockholm (id: 1134000)

Kund;  Brf Knoppen 

Omdöme från ; Jeanette Wallinder; (Skrevs 31/8)

Vill tacka för mycket bra jobb med städning på väggar i trapp hus 

 

Förfrågan; Flytt  90kvm  Örebro--Stockholm  (id: 997106)

Kund; Zofia Pakos

Omdöme från Zofia ; (Skrevs 5/8-15)

Jag vill berätta att jag berömmer de pojkar. De var underbara. 

 

 

Förfrågan; Flyttstädning 53kvm Bromma  (id: 993112)

Kund; Anna Persson

Omdöme från Anna ; (Skrevs 16/7-15)

Jag måste säga att  de städade jättefint Och noggrant! 

 

 

Förfrågan; Flyttstädning 55kvm Stockholm  (id: 990222)

Kund; Johan Ersson

Omdöme från Johan ; (Skrevs 13/7-15)

Tack för bra utfört jobb.

 

 

Förfrågan; Flyttstädning 166 + 25kvm Nynäshamn  (id: 966121)

Kund; Ewa & Stefan Selmeklev

Omdöme från Ewa & Stefan ; (Skrevs 4/7-15)

Tack för en jätte bra städning, vi är jätte nöjda med dom två killarna som kom och utförde tjänsten. Kommer gladeligen rekommendera er.

 

 

 

Förfrågan; Hemstädning 70kvm Ekerö   (id: 933210)

Kund; Inger Pihl

Omdöme från Stefan ; (Skrevs 2/7-15)

Städningen idag var ännu bättre än förra gången. Dessa killar är helt enorma. Hoppas att det blir dom nästa gång. Ett stort TACK !
 

 

Förfrågan; Flyttstädning 107kvm Nacka   (id: 921132)

Kund; Stefan Sundberg

Omdöme från Stefan ; (Skrevs 1/7-15)

Tack för ett utomordentligt bra jobb man skulle vilja flytta tillbaka nu när det är rent .

 

 

Förfrågan; Storstädning 100-125kvm i Åkersberga   (id: 921002)

Kund; Annika Saverstam

Omdöme från Annika ; (Skrevs 28/6-15)

Först och främst vill vi tacka för en fin storstädning härom veckan. Var snäll och hälsa Killarna att vi var mycket nöjda.

 

 

Förfrågan; Flyttstädning 95kvm i Sköndal   (id: 903110)

Kund; Elisabet Bjernert

Omdöme från Elisabeth ; (Skrevs 26/6-15)

Va fint uträttad städning det blev i huset på Sköndal. 

Vi får tacka så mycket å önska trevlig sommar. Vi kommer varmt rekommendera er. 

 

 

Förfrågan; Flytt av möbler Stockholm---Ljusterö   (id: 900112)

Kund; Marie-louise och Lars Törnblad

Omdöme från Lars ; (Skrevs 25/6-15)

Tack!

Vi är väldigt nöjda med flytten som gick väldigt smidigt!

 

 

Förfrågan; Hemstädning 70kvm Drottningholm   (id: 832111)

Kund; Inger Pihl

Omdöme från Inger ; (Skrevs 17/6-15)

Städarna är här nu och vi är jättenöjda. Har aldrig varit med om sån noggrann städning. Gnider och putsar på ställen som tidigare städfirmor inte gjort. Hoppas det blir samma personal nästa gång.

Väldigt proffsigt jobb som jag kommer att varmt rekommendera.

 

 

Förfrågan; Hemstädning 70kvm Hölö   (id: 800123)

Kund; Dag Kyndel

Omdöme från Dag ; (Skrevs 15/6-15)

Utmärkt bra genomförd städning!

 

Förfrågan; Flytt & Flyttstädning 87kvm Tyresö   (id: 734311)

Kund; Sandra Rylander

Omdöme från Sandra ; (Skrevs 13/6-15)

Tack så mycket för väl utfört jobb! Jag rekomenderar varmt er till mina vänner.

 

Förfrågan; Flyttstädning 40-50kvm Åkers Styckebruk  (id: 733122)

Kund; Katarina Klingström

Omdöme från Katarina ; (Skrevs 10/6-15)

Tack för en väl utförd städning

 

 

Förfrågan; Flytt & Flyttstädning Stockholm (id: 725513)

Kund; Lina Andersson

Omdöme från Lina ; (Skrevs 08/6-15)

Tack för väl utfört arbete, vi är supernöjda.

De var Snabba, hjälpsamma och noggranna:)

 

 

Förfrågan; Flytt av möbler  Ununge (id: 720211)

Kund; Johnny Larsson

Omdöme från Johnny ; (Skrevs 07/6-15)

Tack bra för en bra flytt också jätte bra flyttpojkar

 

 

Förfrågan; Flyttstäd 58kvm Skälby (id: 614232)

Kund; Thomas Ritzler

Omdöme från Thomas ; (Skrevs 20/5-15)

Jag vill passa på att tacka för ett oerhört väl utfört arbete!
Jag är MYCKET nöjd.

 

 

Förfrågan; Flytt & Flyttstäd 49kvm Stockholm (id: 611202)

Kund; Anna Lindberg Malmström

Omdöme från Anna ; (Skrevs 19/5-15)

Måste bara säga att vi är fantastiskt nöjda med era tjänster!

 

 

Förfrågan; Flytt 50kvm Stockholm (id: 532100)

Kund; Lukas Gratte

Omdöme från Lukas ; (Skrevs 6/5-15)

Bra jobbat! :)

 

 

Förfrågan; Dödsbostädning 43kvm Stockholm (id: 521213)

Kund; Lena Harpe

Omdöme från Lena ; (Skrevs 30/4-15)

Jättebra städar!

 

Förfrågan; Flyttstädning 80kvm Stockholm (id: 521111)

Kund; Håkan Ekenäs

Omdöme från Håkan; (Skrevs 29/4-15)

Hej och tack för jättebra jobb.

Enligt mig är det perfekt utfört och jag tror att de inflyttande inte kan ha något att klaga på

 

 

Förfrågan; Flytt & Flyttstädning 51kvm Stockholm (id: 521000)

Kund; Daniel Enström

Omdöme från Daniel; (Skrevs 28/4-15)

Tack så mkt och tack för mkt bra arbete! 

 

 

Förfrågan; Flyttstädning 35kvm Stockholm (id: 412110)

Kund; Daniel L Burman

Omdöme från Daniel; (Skrevs 15/4-15)

Vill bara säga att jag var väldigt nöjd med städningen och er tjänst!

Servicen har varit hög och jag har fått snabba svar från start till slut,

kommer rekommendera er till vänner.

 

 

 

Förfrågan; Storstädning 60-70kvm Hölö (id: 334002)

Kund; Dag Kyndel

Omdöme från Dag; (Skrevs 31/3-15)

Jag har nyss haft städning av en person från ert företag. Var  rädd om honom! Utomordentligt bra genomfört arbete och en trevlig person. Högsta betyg för ert arbete!

Jag kommer att bli regelbunden kund hos er.

 

 

Förfrågan; Flytt och Flyttstäd 47kvm Stockholm (id: 333920)

Kund; Johan Gardö

Omdöme från Johan; (Skrevs 27/3-15)

Tack för hjälpen och ett
bra utfört arbeta!

 

 

Förfrågan; Möbelflytt inom Stockholm (id: 321019)

Kund; Jonas Kleerup

Omdöme från Jonas; (Skrevs 20/3-15)

Det gick bra. Tack så mycket

 

 

Förfrågan; Storstädning 50kvm----- Haninge (id: 321009)

Kund; Josephine Rustas

Omdöme från Josephine; (Skrevs 18/3-15)

Tack! 

Städningen var mycket bra och rent

 

 

Förfrågan; Möbelflytt Saltsjö-Boo----- Sundbyberg (id: 212500)

Kund; Ronny Swedin

Omdöme från Ronny; (Skrevs 5/3-15)

Flyttning gick bra. Inga missöden

 

 

Förfrågan; Flytt  116kvm inom Vaxholm (id: 201500)

Kund; Emma Spjut

Omdöme från Emma; (Skrevs 4/3-15)

Superpunktliga, ansvarstagande, seriösa och superhårt arbetande. vi är helt klart mycket nöjda med flytthjälpen!!
/Emma & Fredrik

 

Förfrågan;  Packning, Flytt och Flyttstädning  86kvm inom Stockholm (id: 121500)

Kund; Louise Lempert

Omdöme från Louise; (Skrevs 1/3-15)

Tack för er hjälp!!

 

 

Förfrågan; Flyttstädning  73kvm i Bålsta (id: 120456)

Kund; Susann Bergström

Omdöme från Susann; (Skrevs 20/2-15)

Hej Monica! Vilket fantastiskt bra jobb dina killar gjort!!! De är värda en varsin ros! Jag är jättenöjd och kommer absolut att rekommendera er till mina vänner. Självklart återkommer jag när jag behöver hjälp nästa gång! Stort tack och trevlig helg!

 

Förfrågan; Kontorsflytt  350kvm Lidingö (id: 120450)

Kund; Lars Andersson

Omdöme från Lars; (Skrevs 19/2-15)

Mycket imponerad av jobbet. Professionella  killar.

 

 

Förfrågan; Flytt & Flyttstäd 77kvm Inom Märsta (id: 105400)

Kund; Gunilla Karlsson

Omdöme från Gunilla och Per Ranström; (Skrevs 1/2-15)

 

Jag vill TACKA alla killarna som flyttade hos oss.
Glada, trevliga och proffsiga och snabba.
Och flyttstädningen var perfekt.
 TACK igen.
Vi ska verkligen rekommendera er till andra.

 

Förfrågan; Flytthjälp Inom Stockholm (id: 103423)

Kund; Anders Samir Atwa

Omdöme från Anders; (Skrevs 11/1-15)

"Trevliga Killar !  Tack"

 

Förfrågan; Flytthjälp 61 kvm Inom Uppsala (id: 101252)

Kund; Nejdeh Ghazarian

Omdöme från Nejdeh; (Skrevs 21/12)

"Ja Vill Börja Med Att Tacka För Ett Superbra Gäng Av Killar Du Skickade Hit För Att Hjälpa Oss Flytta.

Otroligt Nöjd Och Imponerad"

 

 

 

Förfrågan; Flytthjälp 30 kvm Spånga-Uppsala (id: 101148)

Kund; Adel Naamneh

Omdöme från Adel; (Skrevs 16/12)

"väldigt bra service och jätte bra hantering av saker.
Annars var allting bra. och jag glömde en färg hink men dem kom tillbaka med den dagen efter. 
jätte bra service!"

 

 

Förfrågan; Flytt och Flyttstäd Bromma 78kvm  (id: 101132)

Kund; Ann-Catrin Eriksson

Omdöme från Anki ; (Skrevs 15/12)

Tack för bra arbete!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅT!!

 

Förfrågan; Hyra av flyttkille och Flyttstäd Bromma  (id: 101120)

Kund; Jeanette Rosén

Omdöme från Jeanette ; (Skrevs 09/12)

Tack för god hjälp. God Jul !

 

Förfrågan; Flytt inom Stockholm--- 2 lgh 86 kvm, 100kvm  (id: 101119)

Kund; Anders Kullenberg

Omdöme från Anders ; (Skrevs 09/12)

Flytten gick mycket bra igår. Bra killar och effektiva.

 

Förfrågan; Kontorsflytt i Stockholm  (id: 101104)

Kund; Peter Prahl

Omdöme från Peter ; (Skrevs 04/12)

"Alldeles lysande. Tackar för all hjälp"

 

 

Förfrågan; Städning av skola 350-420 kvm Norrtälje  (id: 99925)

Kund; Företag

Omdöme från Lars ; (Skrevs 02/12)

"Imponerande städning"

 

Förfrågan; Flyttstädning 46 kvm i Stockholm  (id: 99904))

Kund; Angelica Almroth

Omdöme från Angelica ; (Skrevs 19/11)

"Professionellt bemötande, exemplariskt städat"

 

Förfrågan; Kontorsflytt 550kvm inom Stockholm (id: 90012)

Kund; Företag

Omdöme från Andersson ; (Skrevs 31/10)

Vi är nöjda med flytten samt ned- och uppmonteringstjänsten. Allt gick smidigt och flyttkillarna var bra..

 

Förfrågan; Kontorsstädning 320 kvm i  Gustavsberg (id: 85127)

Kund; Företag

Omdöme från Linnéa;(Skrevs 30/10)

Erfaren och professionell städning för ett bra pris, fortsätt så !!!

 

Förfrågan; Flytthjälp Flytthjälp inom Stockholm(id:84123)

Kund; Mats Wiman

Omdöme från Mats; (Skrevs 19/10)

Tack för snabb och effektiv flytthjälp!

 

 

Förfrågan; Flytthjälp Flytthjälp 58 m2 i Örebro-Stockholm(id:84024)

Kund; Eva Kåverud

Omdöme från Eva; (Skrevs 15/10)

Personalen kämpade med mina saker och såg inga hinder. Pusslade in sakerna föredömligt i bilen.

 

 

 

Förfrågan; Flytthjälp 35-38 kvm Inom Märsta(id:95141)

Kund; Inam

Omdöme från Inam; (Skrevs 13/10)

Thanks for your services. Moving guys were nice and had good coordination. In future I would prefer you. I would also refer your services to my friends. 

 

 

Förfrågan; Förfrågan;  Kontorsstädning 250kvm i Stockholm (id:84262)

Kund; Företag

Omdöme från Oscar ; (skrevs 11/10)

Bra städning, fortsätt med det !

 

Förfrågan; Förfrågan;  Trappstädning i Stockholm (id:84222)

Kund; Bostadsrättsförening

Omdöme från Anna; (skrevs 10/10)

Vi måste säga att hyresgästerna är imponerad av er städning och städarna är väldigt trevliga att ha att göra med hoppas att ni kommer att fortsätta att göra ett bra jobb.

 

Förfrågan;  Hemstädning 62kvm i Stockholm (id:80013)

Kund; Mattias Högström

Omdöme från Mattias; (skrevs 8/10)

Mycket nöjda med städningen

 

 

Förfrågan;  Flytt och Flyttstädning ca 85 kvm i Uppsala (id:83543)

Kund; Jan Kruger

Omdöme från Jan; (skrevs 6/10)

Vi anlitade Nissis att packa ,flytta och städa när vi flyttade. Dom skötte det hela på ett bra och proffsigt sätt så vi är nöjda.

 

Förfrågan; Flyttstädning i Lidingö (id: 83538)

Kund; Ndersson

Omdöme från Ndersson; (skrevs 3/10)

"Mycket proffsiga, Gjorde ett mycket bra städjobb. Lätta och bra att ha och göra med"

 

Förfrågan; Byggnadsstädning Flen  (2738 kvm)

Kund; Offentlig institution

Omdöme från Thomas; (skrevs 1/10)

Tack för bra städning

Vi uppskattade verkligen erat arbete och hoppas att vi kan jobba ihop i framtiden.

 

 

Förfrågan; Flytt+Städhjälp Stockholm  64kvm

Kund; Jonas/Sofia Wigert

Omdöme från Sofia; (skrevs 1/10)

Monica Måste för övrigt berömma dig för det trevliga bemötande vi fått varje gång vi varit i kontakt med dig. Våra vänner som också anlitat er säger detsamma.

 

 

Förfrågan; Flytt Inom Stockholm

Kund; Gabriela Guibourg

Omdöme från Gabriela; (skrevs 24/9)

Tack för mycket effektivt utförda tjänster och för att ni tog på er uppdraget med så kort varsel!

 

 

Förfrågan; Flytt Östhammar-Solna

Kund; Ann-Sofie Magnusson

Omdöme från Ann-Sofie; (skrevs 24/9)

Tack för all bra hjälp med flytten. Flyttkillarna var grymt effektiva!

 

 

Förfrågan; Flytt Roslagen---Hökarängen

Kund; Rose-Marie Malmgren

Omdöme från Rose-Marie; (skrevs 12/9)

Först måste jag tacka för väl utförd flytt mellan Roslagen och Hökarängen, södra Stockholm, den 9 sept.
Killarna var väldigt vänliga och snabba. Kändes jättebra!
Behöver jag någon fler flytt kommer jag nog att försöka anlita er firma igen.

 

 

Förfrågan;  Flytt av möbler från Täby-Hargshamn (id: 82637)

Kund;   Sara Claesson

Omdöme från Sara Claesson; (skrevs 04/09)

"Snabbt och smidigt utfört arbete, till ett hyggligt pris. Jag är på det stora hela mycket nöjd med hur de utförde jobbet."

 

 

Förfrågan; Flyttstädning 64kvm Nacka (id=722101)

Kund: Anne-Lie Ekman

Omdöme från Ann-Lie: (skrevs 30/08)

Jag måste verkligen ge en stor eloge till er! Lägenheten var i perfekt skick. Killarna har gjort ett fantastiskt jobb. Jag kommer att rekommendera era tjänster i framtiden.

 

 

Förfrågan; Flytthjälp 56kvm Stockholm (id=623200)

Kund: Hans Cardell

Omdöme från Hans: (skrevs 18/08)

Tack för mycket bra utfört jobb, vi var imponerade av deras prestationer.

 

 

Förfrågan; Flyttstädning/Storstädning 300kvm Skå( id=521011)

Kund: Mia Jansson

Omdöme från Mia; ( skrevs 04/08)

Måste bara berätta att vi är mer än nöjda med ert arbete.

Jättebra utfört så hälsa killarna så mycket att de gjorde ett

superbra jobb.

Jag ska verkligen rekommendera er i framtiden för våra vänner.

Tusen tack för er hjälp.

 

 

Förfrågan; Flytthjälp 66kvm Stockholm (id=432100)

Kund: Mattias Högström

Omdöme från Mattias: (skrevs 28/07)

Stort tack för en fenomenal flytt! Kommer verkligen rekommendera er i framtiden. Killarna var mycket trevliga och snabba.

 

Förfrågan; Frakta bort skräp - Nacka (id=339910)

Kund: George Bronten

Omdöme från George: (skrevs 26/07)

Tack för ett snabbt och effektivt utfört jobb! 

 

 

Förfrågan; Flytthjälp och Flyttstädning, 80m2, Stockholm (id: 72331)

Kund: Maria Götherström

Omdöme från Maria: (skrevs 20/07)

Mycket professionella tjänster för min flytt. Ingenting gick sönder eller blev smutsigt. Allt gick perfekt. Dessutom mycket prisvärt i förhållande till konkurrenterna.

 

 

Förfrågan; Frakta bort skräp, 1700 kvm, Vallentuna (ID 60021)

 Kund: Ingbritt Plejbo

 Omdöme från Ingbritt: (skrevs 19/07)

 Allting funkade helt enligt mina önskemål

 

 

Förfrågan: Flytthjälp, 60m2, Björklinge - Tobo (id: 62381)

Kund: Ingrid Vedin

Omdöme från Ingrid: (skrevs 18/06)

Alltid snabb och trevlig återkoppling via mail eller telefon från Monica på kontoret.
Flyttkillarna var snabba och effektiva. De var lyhörda för mina önskemål.

 

Förfrågan: Flytthjälp av bohag i Norrtälje (id: 53375);Kund: Björn Dahl ;Omdöme från Björn: (skrevs 09/06) ; Jag är otroligt nöjd med min flytthjälp från Nissis tjänster , grymt bra priser för otroligt hög kvalité.Proffsigt bemötande av samtliga inblandade och snabbt jobbat

 

Flytthjälp & packning, 148m2 inom Täby (id: 49930);Kund: Sunghuan Cho ;Omdöme från Sunghuan: (skrevs 09/06); Otrolig smidig flytt med denna flytt firma.

Flyttgubbarna var mycket försiktiga med flyttgodset och lägenheten som flyttgodet skulle in i.
Proffessionellt och mycket bra service från början till slut.
Rekommenderar denna flyttfirman varmt.

 

Flytthjälp ca 40 kvm i Österåker (id: 59081)Kund: Rebecca Dittmer; Omdöme från Rebecca: (skrevs 24/05): Noggranna och trevliga!

 

Flytthjälp av en 3:a, Vallentuna - Åkersberga (id: 56445)Kund: Dan Lundberg; Omdöme från Dan: (skrevs 18/05)  Nissis flyttkillar var väldigt hjälpsamma och jobbade hårt för att flytten skulle gå så snabbt som möjligt. Jag ger dem 4 stjärnor och kan varmt rekommendera Nissis Flyttjänster till andra som ska flytta.

 

 

Flytta från lägenhet till hus i Haninge (id: 57837)Kund: Jim W: Omdöme från Jim: (skrevs 17/5) Gjorde jobbet snabbt, bra och billigt.

 

 Flytthjälp ca 43 kvm i Stockholm (id: 54807)Kund: Ebba Pålsson: Omdöme från Ebba: (skrevs 05/05) Vi är väldigt nöjda med både priset och det utförda arbetet. Kommer rekommendera Nissi till både vänner och bekanta.

 

Flytthjälp ca 45kvm i Stockholm (ID 54354)Kund; Frida Montenius: Omdöme från Frida;(skrevs 04/05) Tack för ett toppenbra arbete med min flytt!

 

Akut flytthjälp imorgon! 51 m2 Stockholm- Svartskö, Ekerö (id: 50044)Kund: Anna Noren: Omdöme från Anna: (skrevs 16/04)Kan verkligen rekommendera Nissis tjänster. Hade bokat både flytt och städ. Punktliga och oerhört arbetssamma var teamet. Personalen är mkt arbetsvilliga och lyhörda för kundens önskemål. Städningen godkändes av köparen utan några synpunkter. Monica på kontoret är en viktig person också, med koordinering och återkoppling.Boka Nissis, mkt prisvärda och kompetenta.

 

Flytthjälp av tunga möbler & flyttstäd i Värmdö (id: 47602)Kund: Zoran Veljkovic:Omdöme från Zoran: (skrevs 07/04)Kan varmt rekommendera Nissis. Mycket bra service och de arbetar flitigt.Städningen s

Flytthjälp ink packning av bohag i Lidingö (id: 53309)Kund: Agneta Ekman. Omdöme från Agneta: (skrevs 04/04)Detta företag kommer jag att anlita igen.Trevlig och effektiv personal.Uppföljning efter utfört arbete . Mycket proffsigtTack !

 

Flytthjälp 40 kvm i Stockholm; Omdöme från Jenny: (skrevs 31/3) Flexibelt, snabbt och smidigt - jag är jättenöjd!Snabb leverans av kartonger för hyra, flexibla och anpassningsbara med tidpunkt för flytt och mycket bra utfört, flyttkillarna var snabba men ändå försiktiga och allt gick över förväntan. Tack så mycket!

 

Flyttstädning, 51 m2 i Södertälje; Omdöme från Emil: (skrevs 30/03)Riktigt nöjd med städningen. Skinande rent överallt och trevliga arbetare som utförde jobbet. Full pott!

 

Enkel flytt mellan Årsta-Fridhemsplan; Omdöme från Martin: (skrevs 28/03)Underbart! Blixtsnabb återkoppling, blixtsnabbt utfört, utmärkt service, bra pris. Så. Jävla. Bra. !!!

 

Flytta möbler, Vallentuna - Danderyd; Omdöme från Tathiana: (skrevs 28/03)Över förväntningar! killarna var väldigt effektiva ,trevliga och professionella.Företaget är tillmötesgående och frågade alltid om kundens önskemål ,krav och behov.Sjysst pris!Nöjd kundTathiana

 

Flytthjälp 62 m2 i Huddinge; Omdöme från Hellen: (skrevs 28/3) ; Vi använde Nissis Professionella Tjänster i samband med vår flytt och är mycket nöjda med resultatet. Det gick snabbt, smidigt och var professionellt utfört! Mvh, Hellen

 

Flytt av möbler i Solna :Omdöme från Christian: (skrevs 17/03)Bra, hjälpsamma och effektiva till ett bra pris

 

Flytthjälp ca 35 m3 i Botkyrka-Hållsta ; Omdöme från Anna: (skrevs 09/03)Kanonbra service!

 

Flytthjälp & flyttstäd, ca 70m2 Sundbyberg - Saltsjö-Boo ; Omdöme från Ronny: (skrevs 27/02)Kan varmt rekommendera Nissis. De utförde en lägenhetsflytt på ett mycket bra och tillfredsställande sätt. Trevliga flyttkillar som gjorde allt mycket proffsigt.

 

Röjning/bortforsling samt flyttstädning ca 125 kvm i Stockholm ; Omdöme från Niklas: (skrevs 27/02)Mkt seriöst intryck, professionella från början till slut och mkt väl utfört jobb i omfattande städ/röjningsprojekt. Rekommenderas